lakimies aina apunasi

Asianajotoimisto Juntura & Määttä Oy on apunasi kaikissa lainopillisissa kysymyksissä. Kanssamme saat aina henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua; jokainen toimeksianto on meille ainutlaatuinen. Olipa asiasi sitten pieni tai suuri, toivomme, että otat meihin yhteyttä mahdollisimman ajoissa. 

Asianajotoimisto Juntura & Määttä Oy:ssä sinua palvelevat:

Jarmo Juntura

Jarmo Juntura

Asianajaja, varatuomari

Puh. 040 700 9593

jarmo.juntura@junturamaatta.fi

Olen toiminut asianajotehtävissä vuodesta 2000 lähtien, aloittaen Asianajotoimisto von und zu Fraunberg ja Ylisuvanto Oy:ssä, sittemmin Asianajotoimisto von und zu Fraunberg, Ylisuvanto ja Juntura Oy:ssä sekä Asianajotoimisto Juntura Oy:ssä vuodesta 2010 siihen saakka, kunnes Asianajotoimisto Juntura & Määttä Oy perustettiin vuonna 2018.

Ennen asianajouraa olen toiminut vuosina 1999–2000 Rovaniemen kihlakunnanviraston syyttäjäosastolla kihlakunnansyyttäjänä, Rovaniemen käräjäoikeudessa käräjätuomarina sekä Rovaniemen hovioikeudessa viskaalin tehtävissä vuosina 1991–1999. Olen toiminut myös kaupunginlakimiehenä ja suorittanut tuomioistuinharjoittelun Rovaniemen käräjäoikeudessa vuosina 1989–1990.

Monipuolisen työkokemuksen ansiosta hoidan vahvalla ammattitaidolla tehtäviä ja toimeksiantoja käytännössä oikeudellisen kentän laidasta laitaan. Erityissuuntautumiseni on monipuolisesti siviilioikeudellisella puolella mm. oikeudenkäynti-, rakennus-, asuntokauppa-, sopimus- ja perheoikeudellisissa asioissa.

Työn vastapainona vapaa-aikani kuluu urheillessa ja, toivottavasti joskus, hirsirakentamisen parissa.

Kati Määttä

Asianajaja, varatuomari

Puh. 050 367 4477

kati.maatta@junturamaatta.fi

Olen valmistunut Lapin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi vuonna 2011 ja auskultoinut Lapin käräjäoikeudessa vuonna 2013.

Aloitin työskentelyn Asianajotoimisto Juntura Oy:ssä vuonna 2014. Vuodesta 2018 alkaen toimistomme on toiminut nimellä Asianajotoimisto Juntura & Määttä Oy.

Vapaa-aikanani liikun mielelläni luonnossa ja matkustelen.